Srceparajuće japanske suze VIDEO
Navijači Urave Red Dajmonds teško su podneli poraz u 90+2. minutu meča sa Interom na svetskom prvenstvu za klubove koji za njihov tim znači i eliminaciju.
B92.sport14:29
3 d
Pojedinačni sportovi
Ekipni sportovi
Sportovi na vodi
Navijači Urave Red Dajmonds teško su podneli poraz u 90+2. minutu meča sa Interom na svetskom prvenstvu za klubove koji za njihov tim znači i eliminaciju.
B92.sport14:29
3 d
Fudbaleri milanskog Intera i pobedili su u Sijetlu japansku Uravu Red Dajmonds 2:1 u meču 2. kola grupe E na Svetskom klupskom prvenstvu.
B92.sport22:53
4 d
Neobična, ali i ne tako nesvakidašnja situacija zabeležena je u SAD na Svetskom klupskom prvenstvu - u glavnoj ulozi jedan Japanac.
B92.sport23:59
5 d
Argentinski River Plejt na odličan način startovao je na prvom izdanju Svetskoj klupskog prvenstva.
B92.sport22:57
8 d
Najviše komentara
Partizan je šampion Srbije – Vašington MVP; "Potcenjeni trener dobio šansu, a sunce tuđeg neba..."
Košarkaši Partizana novi su šampioni Srbije, prvi put posle 11 godina.
B92.sport23:56
23 h
Rapsodija Partizana u finalu KLS; "I mi smo iznenađeni"; Jovanović kratak posle poraza
Košarkaši Partizana poveli su u finalnoj seriji KLS, jer su u prvom meču bili bolji od Spartaka iz Subotice sa 94:74.
B92.sport23:35
3 d
Moneke u Zvezdi!
Doskorašnji košarkaš Baskonije Čima Moneke postaće novi igrač Crvene zvezde sa kojom će potpisati dvogodišnji ugovor, prenosi grčki "Jurohups".
B92.sport17:15
2 d
Partizan je u finalu KLS-a! Crno-beli srušili FMP; "Teško je dobiti ih dva puta"; "Ja sam 10 života iza..."
Košarkaši Partizana su u finalu Superlige Srbije! Crno-beli su posle velike borbe i drame u Pioniru pobedili FMP rezultatom 90:80.
B92.sport23:06
6 d
Zvanično: Moneke u Zvezdi!
Čima Moneke prvo je pojačanje KK Crvena zvezda, saopštio je klub.
B92.sport16:55
1 d