Dan kada je u Beogradu rođen najpoznatiji penal u istoriji VIDEO
Na današnji dan, 20. juna 1976. godine u Beogradu je izveden najpoznatiji penal u istoriji fudbala.
B92.sport10:45
4 d
Pojedinačni sportovi
Ekipni sportovi
Sportovi na vodi
Na današnji dan, 20. juna 1976. godine u Beogradu je izveden najpoznatiji penal u istoriji fudbala.
B92.sport10:45
4 d
Češki napadač Patrik Šik i ukrajinski reprezentativac Andrej Jarmolenko obeležili su prethodni EURO fantastičnim golovima.
B92.sport10:20
383 d
Najveći fudbalski događaj bivše države dogodio se upravo tada, 1976.
8:40
385 d
Najviše komentara
Rapsodija Partizana u finalu KLS; "I mi smo iznenađeni"; Jovanović kratak posle poraza
Košarkaši Partizana poveli su u finalnoj seriji KLS, jer su u prvom meču bili bolji od Spartaka iz Subotice sa 94:74.
B92.sport23:35
1 d
Partizan se ispromašivao, FMP izborio majstoricu; Karaičićev šou i izvinjenje; "Verujem u šumu"
Košarkaši FMP-a su izborili majstoricu u polufinalnoj seriji Superlige Srbije pošto su u drugom meču u Železniku slavili protiv Partizana rezultatom 78:69.
B92.sport22:00
6 d
Moneke u Zvezdi!
Doskorašnji košarkaš Baskonije Čima Moneke postaće novi igrač Crvene zvezde sa kojom će potpisati dvogodišnji ugovor, prenosi grčki "Jurohups".
B92.sport17:15
1 d
Partizan je u finalu KLS-a! Crno-beli srušili FMP; "Teško je dobiti ih dva puta"; "Ja sam 10 života iza..."
Košarkaši Partizana su u finalu Superlige Srbije! Crno-beli su posle velike borbe i drame u Pioniru pobedili FMP rezultatom 90:80.
B92.sport23:06
4 d
Partizan potpisao trogodišnji ugovor sa Evroligom!
KK Partizan će naredne tri godine igrati u Evroligi.
B92.sport22:46
6 d